Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърца адски много

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърца адски много

Хора кажете има ли някакво решение нещата по интериора да спрат да скърцат скърца от толкова много места ,че немога да разбера къде точно и от какво ... по таблото по скоро нищо не скърца но в задната част е някъв ужас....Скърца от поне 5 места всяко скърцане се различава по звук от другото направо съм болен вече ..

Дали изобщо може да спре да скърца колата с тва окачване .. което доста си друса спор няма ..

Накрая на варел ще я оставя Ем по бъРза ще стане хахаахахаха
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Силиконов спрей,пръскане по фугите и сглобките на различните компоненти от тапицерията и пластмасови кори!
    Алфа 145 1.6 София

Comment

Според мен - няма оправия. В моя леген всичко е като живо. Свиквай просто.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

При по-бързо тръгване почва да трака и скърца цялото табло и дясната врата, пласмасите направо са "живи" и аз мисля за някаква интервенция, че много ме дразни и чалгата винаги е на макс заради това
        145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

то ако имаш хубава музика добре ама аз с тия 2 колонки и чалга немоа си пусна хаха

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
            то ако имаш хубава музика добре ама аз с тия 2 колонки и чалга немоа си пусна хаха
            Имам 6 колонки шумничка е, ама неможе да заглуши италианската фурия отпред.
            Някой майстор няма ли по тези болежки с купето в Бургаско или Свищов?

Comment

еми май май няма така като гледам

Comment

И мойта дясна врата е жива, скърца постоянно... Временно решение на проблема намирам единствено като надуя 15ката в багажника!

При мен има удар отпред и скърцането си го обяснявам единствено с това...

Comment

И аз имах тотал миналата година , ама и преди това си скърцаха

Comment

Колеги за вратите и корите решение има . Вратите съм писал някъде из темите как ги оправях с гумен маркуч , а за корите по тях е малко по голяма играчка. Свалят се корите и се сменяват всички щипки с нови и пак се монтира . Като няма 100 % гаранция че ще млъкне .

Comment

аз мазах задната кора с парафин от аптеката има ефект поне за сега
                      Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
                      Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

За вратите препоръчвам редовно да се смазват там където се захващат мъжкото и женското има ефект.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
                          аз мазах задната кора с парафин от аптеката има ефект поне за сега
                          Ама как задната кора? Отдолу, където ляга ли ?
                          Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение

Дали изобщо може да спре да скърца колата с тва окачване .. което доста си друса спор няма ..
                            Ей, ше и изкарате име на марката с тва скърцане, брей! Дайте да си изберем кодова дума за "скърца" в тоя форум - да пишем "излита" вместо "скърца", че иначе тия алфи са си вечно наши...
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              Ей, ше и изкарате име на марката с тва скърцане, брей! Дайте да си изберем кодова дума за "скърца" в тоя форум - да пишем "излита" вместо "скърца", че иначе тия алфи са си вечно наши...
                              Ами колега то всякаква марка кола след 30 - 40 хил.км по нашите родни пътища и започва да скърца , независимо от това дали е италиянска, френска , немска и така нт. Дори и чисто нова да си я вземаш ефекта след пробега е същият , камо ли за 10 - 12 - 15 годишна кола !!!
                              Проблема не е във самите коли а във пътищата в тази страна , дори и новите магистрали на "ББ" са трагедия !!!
                              145 junior 1.4 16v 98
                              KARANJETO E NAYKA !!

Comment

Working...
                              X